er ging

 

Prinses Beatrice heeft in het geheim een ​​knoop gelegd met Edoardo Mapelli Mozzi

Komt drie jaar na haar splitsing van voormalig partner van 10 jaar Dave Clark

Voordat Dave Beatrice de eerste liefde had, was de controversiële Paolo Liuzzo, nu 37

Prinses Beatrice heeft eindelijk haar Prince Charming gevonden na een huwelijk met de Italiaanse projectontwikkelaar Edoardo Mapelli Mozzi, tijdens een verrassende geheime ceremonie vandaag in Windsor Castle.

 

Beatrice, 31, die negende is in lijn met de troon, is een kleindochter van de koningin, in het huwelijksbootje gestoken met Edo, 36, vandaag in de Royal Chapel of All Saints, op het terrein van Prince Andrew en Sarah Ferguson’s huis van Royal Lodge , in Windsor Great Park. Het is een happy end voor de kleindochter van de koningin, die op zeker moment zeker leek te trouwen met haar voormalige partner, de Amerikaanse Uber-topman Dave Clark, maar was diepbedroefd toen hij slechts twee maanden na het einde van hun 10-jarige relatie een glamoureuze reclameman ontmoette. Second love datingtips voor een date.

 

https://www.youtube.com/embed/SS7FnojlaSw

 

Ondertussen, Beatrice’s controversiële eerste liefde Paolo Liuzzo, werd beschuldigd van doodslag vanwege de dood van een medestudent tijdens een dronken vechtpartij in 2009 en het bezit van cocaïne. Het nieuws over de verloving van Beatrice brak vorig jaar, drie jaar nadat haar tienjarige relatie met haar voormalige partner Dave Clarke, afgebeeld met de royal bij de British Fashion Awards, in 2009 ten einde liep. Uber-directeur Dave Clark, afgebeeld in 2010, verliet haar diepbedroefd in 2016 nadat hij slechts twee maanden na hun splitsing een glamoureuze reclameman ontmoette

 

Beatrice’s eerste liefde Paolo Liuzzo, afgebeeld met de koninklijke tijdens een Jamaicaanse vakantie in 2004, heeft een controversieel verleden met beschuldigingen van de doodslag van een medestudent tijdens een dronken vechtpartij in 2009

Beatrice en Edo zouden eind mei de knoop doorhakken in de Chapel Royal van St James’s Palace. Maar hun ceremonie werd uitgesteld vanwege Covid-19 en er werd destijds geen nieuwe datum door het paleis gegeven. novamora online handig.

 

De grootouders van de bruid, de koningin en de hertog van Edinburgh, die allebei geïsoleerd waren in Windsor Castle, waren aanwezig.