Gisteren kocht de General Counsel van HubSpot (HUBS), John Kelleher, aandelen van HUBS voor $ 33,45K.

 

Na de laatste HUBS Buy-transactie van John Kelleher op 18 december 2019 steeg het aandeel met 143,9%. Naast John Kelleher hebben 2 andere HUBS-managers de afgelopen maand Buy-transacties gemeld. Tips voor kopen van aandelen op de website.

 

Op basis van het laatste winstrapport van HubSpot voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni, boekte het bedrijf een kwartaalomzet van $ 204 miljoen en een GAAP-nettoverlies van – $ 29.401.000. Ter vergelijking: vorig jaar behaalde het bedrijf een omzet van $ 163 miljoen en had het een GAAP-nettoverlies van $ 17,36 miljoen. Het bedrijf heeft een hoogste punt in één jaar van $ 330,72 en een laagste punt in één jaar van $ 90,84. Momenteel heeft HubSpot een gemiddeld volume van 178,05K.

 

 

14 verschillende bedrijven, waaronder Argus Research en Jefferies, hebben momenteel ook een Buy-rating op de aandelen. Op basis van 18 beoordelingen van analisten is de consensus van analisten Strong Buy met een gemiddeld koersdoel van $ 309,06, wat een stijging van 1,4% weerspiegelt. Een van de top 25 analisten, volgens TipRanks.com, heeft onlangs Buy HUBS aanbevolen. Prijs apple aandeel is groot.

 

Het insider-sentiment op HubSpot was positief volgens 76 insider-transacties in de afgelopen drie maanden. Dit sentiment is iets hoger dan het gemiddelde sentiment van bedrijfsinsiders in deze sector.

 

De transacties van John Kelleher hebben een gemiddeld rendement van 46,9% gegenereerd op basis van transacties in het verleden. Het eigen algoritme van DailyInsider detecteert transacties door de meest invloedrijke insiders en selecteert dagelijks aantrekkelijke handelsmogelijkheden. Bezoek deze pagina om u te abonneren op de DailyInsider.

 

TipRanks heeft 36.000 insiders van bedrijven gevolgd en ontdekte dat een paar van hen beter zijn dan andere als het gaat om het timen van hun transacties. Kijk welke 3 aandelen het meest geneigd zijn om bewegingen te maken na hun insider-activiteiten.

 

HubSpot, Inc. biedt cloudgebaseerd marketing- en verkoopsoftwareplatform waarmee bedrijven een inkomende ervaring kunnen bieden. Het opereert via de volgende geografische segmenten: Amerika, Europa en Azië-Pacific. Het bedrijf is op 4 april 2005 opgericht door Brian Halligan en Dharmesh Shah en heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge, MA.